Schoolgebouw Oeganda

In Oeganda worden veel kinderen verstoten door hun familie omdat hun ouders niet voor hen kunnen zorgen, de kinderen komen dan op straat terecht en gaan de criminaliteit in. Stichting Saving Arms is werkzaam in de stad Soroti in Oeganda. Zij helpen kinderen die leven op straat en willen hen een betere toekomst geven. Dagelijks geven zij 20 tieners in de leeftijd 10-18 jaar eten, drinken, kleding en medische verzorging. Daarnaast geven zij onderdak aan de straatkinderen en brengen ze hen terug bij hun families en in de samenleving.

Saving Arms heeft een jaar geleden een stuk land gekocht. Op dit land hebben zij een huis gebouwd waar de jongens onder begeleiding kunnen wonen. Dit huis is een veilige woonomgeving waar zij de juiste begeleiding krijgen. Maar dit huis is nog niet helemaal af. Zo zijn de muren nog niet geschilderd en is de badkamer nog niet betegeld. En daarnaast ontbreekt het aan goede zonnepanelen. Om de bouw van het huis af te maken zodat de kinderen in een fijne woonomgeving wonen is er nog 2500 euro nodig. Helpt u deze kinderen aan een veilig thuis?

Één van de initiatief nemers is geïnterviewd door het jongerenblad BEAM. Lees hier waarom Pieter zich juist voor dit project inspant:
https://beam.eo.nl/artikel/2019/11/pieter-helpt-straatjongeren-iedereen-verdient-een-kans-om-van-de-straat-af-te-komen/

Helpt u deze jongeren mee om in Soroti, Oeganda het verschil te maken?
Wilt u hieraan bijdragen of meer informatie ontvangen, neem dan contact op via het contact formulier of Neem dan een kijkje op de website www.savingarms.nl


Schoolgebouw Oeganda
€ 160,00 / € 2.500,00
adminSchoolgebouw Oeganda