Bouwproject Oeganda

Christian Wasula runt samen met vrijwilligers en betaalde leerkrachten sinds 2016 een school voor ongeveer 110 kansarme weeskinderen in Oeganda.

Vanuit st. Equity ondersteunen we al enkele jaren Christian Wasulu, u vindt op deze site meerdere projecten die we in het verleden hebben gesteund. Christian doet dit met ijver en blijft nieuwe projecten opstarten om zoveel mogelijk als school zelfredzaam te zijn en daarmee ook kinderen voor te bereiden op hun toekomst, zo is er inmiddels een boerderij naast de school.

In het dorp staat ook een oude kerk en ze zijn nu begonnen om eigenhandig een nieuwe kerk te bouwen. Ze willen dit gebouw ook gebruiken als school om les in te kunnen geven. De bouwmaterialen kunnen ze alleen kopen vanuit de giften welke ze ontvangen.

Ze zijn halverwege, kunnen niet verder want het geld om meer bouwmaterialen te kopen is op. We hebben al een deel van het project met u giften verder kunnen helpen, maar door de hoge bouwkosten is de begroting voor fase 2 verhoogd naar €7.500 In fase 2 wordt de bouw van de sanitair units voltooid.
Zodra dit afgerond is zal de vergunning verleend worden en kan de school voor de kinderen geopend worden.

Alle giften zijn dus meer dan welkom.

Hieronder kunt u eenvoudig en veilig bijdragen via IDEAL.


bouwproject Oeganda
€ 4.800,00 / € 7.500,00
adminBouwproject Oeganda